dissabte, 10 d’agost del 2013

I Quarta de Marato

     Res hem escrit de la I Quarta de Marató que també celebrarem, possiblement perquè sempre parlem més del que ens sol donar més treball.
     Molts ja haureu endevinat que la quarta es realitzara pel mateix circuit però sense entrar en la Marjal Pego – Oliva pel que si heu vist el circuit de la mitja ja sabreu que no van hi ha ser els 10548, 75 metres que deuria posseir una quarta de marató sinó que seran 11023 metres.


     La falta d'exactitud es deu més a una comoditat en l'organització que a una impossibilitat per a quadrar la mesura.
     Bastaria de realitzar més metres en la Marjal Pego – Oliva i així reduir els metres en l'asfalt i per tant en la quarta però amb esta solució hauríem d'arribar a meta més directament pel que la pujada fins al passeig Cervantes encara que més curta seria també més dura. Pensant en els corredors de la Mitja preferim que l'arribada a meta siga més llarga i amb la pujada més suau.
     Una altra solució seria dos eixides per diferents carrers però pensem que un dels avantatges de realitzar estes dos carreres juntes és el poder córrer junts durant molts quilòmetres.
     De moment per a esta edició deixarem els 11023 metres, si veiem que tenim moltes crítiques o que la distància de 10548,75 metres va agafant auge i que cada dia a més corredors els agrada comparar les seues marques en la Quarta de Marató, per a la pròxima edició la realitzaríem exacta.
     El circuit serà tot per asfalt, i encara que en el perfil s'observe la primera mitat baixant i el segon pujant cal mirar bé i nos en adonarem que la pujada no té desnivells d'importància.


     La I Quarta de Marató és un intent de respondre a la Volta a Peu, donant l'oportunitat a tots els que no els agraden els circuits urbans perquè puguen córrer per le terme municipal de Pego, sense tindre les fortes pujades que té la Volta a Peu i sense llançar-se als 21097 metres de la Mitja Marató.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada