divendres, 21 de juny del 2013

Canvi de data de la III Mitja Marató “Vila de Pego”

     Canvi de data de la III Mitja Marató “Vila de Pego” i I Quart de Marató, que passa del dia 5 d'octubre al 21 de setembre del 2013.
     Cal agrair el que se'ns mostren les nostres deficiències o errors; si és quan encara hi ha temps de rectificar, molt millor. Però cal agrair-ho també quan la millora es referix a no crear problemes amb altres carreres.
     L'elecció en primer lloc de la data per a la celebració de la Mitja Marato el 28 de setembre es va pensar en la millor data per la visita al parc Natural la Marjal Pego – Oliva perquè era després de la sega i posterior ompliment d'aigua per a la temporada de caça i que no se celebra cap carrera en la nostra zona en el 2012.
     Com a conseqüència, enguany, del canvi de data de la carrera de la Xara per al mateix dia pensem, per a no molestar, a traslladar la data una setmana més tard, el 5 d'octubre, amb la qual cosa vam empitjorar la situació perquè no vam controlar la celebració durant eixe cap de setmana de dos carreres que tant ens agraden com són la Botamargens i el Baix Montgó, així que una altra vegada a canviar.
     Al no poder retardar ja més la nostra data perquè la temporada de caça comença el segon cap de setmana d'octubre, l'avancem al 21 de setembre per a poder córrer per la nostra Marjal, esperant que el seu paisatge este completament recuperat de la sega i que no ens faça molta calor.
     Com a segur que coincidirem amb alguna carrera, perquè afortunadament el nostre calendari esta ple, esperem almenys que no siga en la nostra zona.

     Així que si voleu córrer per la Marjal Pego – Oliva i ho voleu fer en la III Mitja Marato “Vila de Pego” reservar el 21 de setembre del 2013 per a això, allí estarem per a oferir una bona carrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada